EMOTIONAL WELLNESS

Voor iedereen die soms vastloopt in het hoofd en weer verbinding zoekt met het hart

60B57374-BBF6-4F0D-B4F3-FD24D10B8354_1_2

Mensen helpen omgaan met kwetsbaarheid en emoties is waarin ik me heb gespecialiseerd in mijn praktijk als Algemeen Psycholoog (Universiteit van Amsterdam, 1996). Mijn sessies zijn laagdrempelig, doelgericht, down to earth en praktisch toepasbaar.

 

In een veilige setting analyseren we wat jij nodig hebt om verder te kunnen, en ontwikkel je de tools om daadwerkelijk verandering te realiseren. Ik begeleid je behalve met mijn ervaring en kennis ook met humor, gevoel en compassie. 

 

Sinds vijf jaar run ik een praktijk als Emotional Wellness Coach in het centrum van Los Angeles. Van hieruit help ik zowel Nederlandse als Amerikaanse cliënten overal ter wereld via online consulten. Hieraan voorafgaand had ik een praktijk in Amsterdam. 

 

Behalve psycholoog/coach ben ik ook trainer en geef ik workshops en lezingen. In 2019 publiceerde ik 'anti-zelfhulpboek' Effectief Aanmodderen: over accepteren dat het leven lang niet altijd perfect gelukkig is. En misschien ken je me van het Net 5-programma Iris en de 12 dates waarin ik pianiste Iris Hond begeleidde tijdens haar zoektocht in de liefde.